Over ons

Ontstaan Q-Rock
Q-Rock valt onder Hendrikse Wegenbouw. In 2017 zijn we gestart met de speciale tak Hendrikse Relinen, die zich specifiek richt op riool- en putrenovatie. In 2018  brachten we Q-Rock op de markt en in 2019 volgde Shield-Rock.

        

Samen bouwen aan de toekomst
Hendrikse Relinen biedt met Q-Rock en Shield-Rock duurzame, innovatieve kwaliteitsoplossingen voor riool- en putrenovatie die onderhoudsvriendelijk zijn en daarom op termijn geld en tijd besparen. Zo bouwen wij samen met opdrachtgevers en partners aan de toekomst.

Samenwerking
Een soepele samenwerking is hierbij onmisbaar. Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en flexibiliteit. Door onze jarenlange ervaring en platte organisatie zijn wij in staat om snel te schakelen met alle betrokkenen bij het project. Zo kunnen we samen het beste resultaat realiseren.

Kwaliteit
Of het nu gaat om kleinere opdrachten of hele grote projecten: onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste materialen stellen ons in staat om de goede kwaliteit te leveren. Hiervan hebben we niet alleen op korte termijn, maar ook in de toekomst veel profijt. Het bespaart op termijn kosten, is duurzamer en onderhoudsvriendelijk.

Innovatie
Met oog op de toekomst houden we ons actief bezig met innovatie. Zo zorgen we met onze relining techniek voor een verlengde levensduur van het riool, een kostenbesparing, CO2 reductie en zeer beperkte overlast voor omwonenden.

Duurzaamheid
Samen bouwen we aan de toekomst. Daarin speelt duurzaamheid voor ons een belangrijke rol. We gaan daarom milieubewust om met onze producten en processen. Zo werken we middels de CO2- Prestatieladder aan het reduceren van onze CO2 uitstoot en ontwikkelen nieuwe materialen om relining in de toekomst 100% recyclebaar te maken.

Hoe? Door het gewoon te doen! 
We spelen in op de nieuwste technieken en passen die direct toe in ons werkproces. Zo maken we steeds grotere stappen in de ontwikkeling van een hoogstaand product. Met oog op de toekomst, de schaarste van grondstoffen en de gezondheid van medewerkers. Dit doen wij in samenwerking met diverse gemeentes die net als wij willen investeren in duurzaam ondernemen.